DVP Smart Concepts
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106819
E info@dvpsmartconcepts.nl

Office Janssen Leiden

In opdracht van Janssen Biologics en Janssen Vaccines & Prevention ontwikkelt RED Company samen met ontwikkelpartners Gemeente Leiden en grondeigenaar Universiteit Leiden een nieuw state-of-the-art kantoorgebouw inclusief laboratorium op het Leiden Bio Science Park. Met dit gebouw, naar ontwerp van Powerhouse Company, zal een nieuwe norm gecreëerd worden voor het werken in de 21e eeuw. Gezondheid, kwaliteit, veiligheid, samenwerking, duurzaamheid en transparantie zijn de belangrijkste uitgangspunten. Het is ontworpen met grote en flexibele werkruimtes welke omringd worden door diverse gebouwgebonden faciliteiten als een ruim en licht atrium, een daktuin en een volwaardig bedrijfsrestaurant.

Het gebouw zal zeer geavanceerd, duurzaam en gezond zijn. Dit zal zich uiten in certificaten voor BREEAM voor duurzaamheid en WELL voor gezondheid en welzijn in en rondom het gebouw.

Er wordt binnen dit project gewerkt met een team van adviseurs en bouwers. Het project wordt gerealiseerd voor Janssen VOF (een samenwerking is tussen Bouwbedrijf Osnabrugge, Valleibouw en Construction Company). Roodenburg neemt de installatietechnische werkzaamheden voor haar rekening en Byldis realiseert de hoofddraagconstructie en de gevel. Van Rossum is aangesloten als constructeur, DGMR voor bouwfysica en duurzaamheid. Het projectteam wordt dagelijks aangestuurd door de collega’s van DVP.

 • Locatie

  Leiden Bio Science Park

 • Opdrachtgever

  RED Company

 • Architect

  Powerhouse Company

 • Oplevering

  2023

 • Gebouwoppervlakte

  ca. 13.500 m² BVO

Open Project
Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op