DVP Smart Concepts
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106819
E info@dvpsmartconcepts.nl

DVP Smart Concepts

Installatiekosten

Aanbesteding & Calculatie

De financiële haalbaarheid en beheersing van budgetrisico’s zijn twee cruciale onderdelen binnen een project waarbij onze adviseurs u kunnen helpen. Onze ruime projectervaring, variërend van grote tot kleine projecten en van renovatie tot nieuwbouw, hebben gezorgd voor een rijke schat aan ervaring en marktkennis op het gebied van installatiekosten. Bij de start van een project kunnen wij u voorzien in een investeringsraming op basis van de verschillende installatieconcepten. De haalbaarheid en eventuele financiële risico’s worden zo inzichtelijk gemaakt waarbij de te verwachten exploitatiekosten (of een zogenaamde levenscycluskostenanalyse) worden meegenomen. Gedurende het project zullen de installatiekosten nauwkeuriger worden bepaald en getoetst.

Ook adviseren wij u graag om te komen tot een goede aanbesteding met scherpe concurrerende prijzen. Het uitwerken van de inschrijfbegroting, een scherpe inhoudelijke controle van de aanbiedingen en het doen van optimalisatie voorstellen zien wij als onderdeel van onze werkzaamheden.

Tevens kunnen eigen calculaties worden gemaakt van de installaties. Wij hebben hiervoor verschillende calculatiepakketten in ons bezit.

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op