DVP Smart Concepts
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106819
E info@dvpsmartconcepts.nl

Over

DVP Smart Concepts

Installaties zijn onze passie

Binnen Diepenhorst De Vos en Partners vertegenwoordigt DVP Smart Concepts de disciplines installatie- en energieadvies. Wij richten ons als adviseurs op het adviseren, ontwerpen en optimaliseren van alle technische installaties in en om gebouwen. Vanaf de eerste initiatieffase tot en met de exploitatiefase helpen wij u graag om inspirerende, goed functionerende, gezonde en duurzame gebouwen te creëren die voldoen aan uw behoeften en ambities.

Een persoonlijke aanpak en volledige ontzorging

Bij DVP Smart Concepts werken nu 10 mensen met ervaring in de installatiewereld van opgeteld meer dan 100 jaar. Onze team is in balans met collega’s met veel ervaring en jonge enthousiaste collega’s. De ervaren collega’s hebben honderden projecten succesvol ontworpen en gerealiseerd bij de grote adviesbureaus en installatiebedrijven in Nederland. Of u nu eigenaar, huurder, ontwikkelaar, belegger, architect of werkzaam bij de overheid bent, wij helpen u graag bij uw nieuwbouw-, verbouw- of herinrichtings-projecten. Bij DVP Smart Concepts staat een persoonlijke aanpak en het ontzorgen van onze klanten centraal. Wij bieden maatwerk van A tot Z en zorgen ervoor dat uw wensen en eisen binnen budget, planning en kwaliteit worden beantwoord.

Integrale aanpak staat centraal

DVP Smart Concepts is in maart 2018 opgericht en bundelt haar krachten met 5 andere bedrijven binnen Diepenhorst de Vos en Partners. De meerwaarde voor u ligt in de grote diversiteit van specialisten binnen onze organisatie in bouwmanagement- en techniek, kostenadvies, planontwikkeling, BIM-management en uitwerking en vastgoedadvies waarvan wij eenvoudig gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en wordt een integrale aanpak gewaarborgd.

Wij streven vanaf het begin naar financiële beheersing en optimale kwaliteit

Onze zes kernwaarden zijn creativiteit, onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht en integriteit. Bij DVP Smart Concepts streven we vanaf het begin samen met de opdrachtgever naar financiële beheersing, optimale kwaliteit en bovendien een prettige samenwerking waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem gerust
contact met ons op