Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht

Wanneer ons bureau u aanspreekt en indien u van mening bent de adviseur te zijn die wij zoeken, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend te solliciteren. Als uw profiel niet geheel overeenkomt met onderstaande functieomschrijving behoort een open sollicitatie tot de mogelijkheden. U kunt uw sollicitatie inzenden naar DVP Smart Concepts, e-mail: vacature@dvpsmartconcepts.nl.

Installatieadviseur– Sluitingsdatum: geen

De Installatieadviseur die wij zoeken heeft minimaal 10 jaar werkervaring en is in staat zelfstandig projecten te leiden vanaf het eerste contact met een opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw. Gedurende het bouwproces wordt het contact met de opdrachtgever onderhouden, worden diens belangen behartigd en wordt pro-actief geadviseerd richting opdrachtgever en haar adviseurs. Bij complexe projecten werkt DVP Smart Concepts in teams waaraan de installatie adviseur integraal leiding geeft. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van installatietechniek en minimaal een HBO-opleiding.

Aankomend installatieadviseur– Sluitingsdatum: geen

Een aankomend installatie adviseur heeft minimaal 3 jaar ervaring en ondersteunt de installatieadviseur bij zijn/haar werkzaamheden. Een actieve werkhouding is hiervoor noodzakelijk. Interne en externe opleidingen op het gebied van installaties, duurzaamheid, bouwfysica, (installatie-)kosten en projectmanagement behoren tot de mogelijkheden, waardoor de aankomend installatiedeskundige kan doorgroeien binnen de organisatie. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over enkele jaren werkervaring op het gebied van installatieadvies en minimaal een HBO-opleiding.

Stagiair, afstudeerder, starter– Sluitingsdatum: geen

Word jij, net als wij, blij van slimme techniek en duurzaamheid in grootschalige, hoogkwalitatieve en complexe projecten waarbij wonen, werken en ontspanning samen komen? Of dit nu renovatie, herontwikkeling of nieuwbouw betreft? Wij hebben altijd plek voor stagiairs, afstudeerders en werkstudenten.

W-ontwerper en BIM modelleur– Sluitingsdatum: geen

De nieuwe werktuigkundig ontwerper en ook de nieuwe BIM modelleur heeft een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren ervaring als W-ontwerper dan wel BIM modelleur in het ontwerpen en/of modelleren van complexe installaties en kan deze ook doorrekenen. Je maakt samen met de andere bedrijven van DVP een integraal ontwerp en wilt werken in een snel groeiend bedrijf.