Adviseur(s) gezocht

DVP Smart Concepts zoek Adviseur(s)

DVP Smart Concepts is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van technische installaties en net als ISIS Bouwadvies, HTV Bouwtechniek en DVP Plantontwikkeling een 100% dochteronderneming van DVP. Te samen vormen deze ondernemingen een krachtige bundeling van kennis en expertise op het gebied van bouwmanagement, bouwkosten, installatietechniek, planontwikkeling en bouwkundige- en installatie technische engineering. Bij DVP Smart Concepts werk je samen met ambitieuze mensen met een brede interesse in techniek. DVP Smart Concepts houdt zich voornamelijk bezig met advies en ontwerpwerkzaamheden en projectmanagment op het gebied van de technische installaties in de gebouwde omgeving. DVP Smart Concepts focust zich op de disciplines Intallatieconcepten, Energie Exploitatie, Duurzaamheid en Smart Building Technologie.

Door onze sterke groei is DVP Smart Concepts op zoek naar:

Adviseur(s) M/V
Fulltime (40 uur)

Funktieomschrijving
De adviseur assisteert op een zelfstandige wijze de projectverantwoordelijke vanaf het ontwerp tot en met de exploitatie voor de technische E- en/of W-installaties van bouwprojecten, eventueel gesplitst in programma van eisen, schetsontwerp, voorlopige ontwerp, definitief ontwerp, technisch ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en exploitatie. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u minimaal beschikt over een HBO-diploma in de technische richting. De adviseur werkt gezien vanuit de techniek met behulp van de algemeen bekende GROTIK beheersaspecten te weten: Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.

Wij bieden
– Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën, creativiteit en eigen inbreng.
– Een fijne werksfeer in een informeel bedrijf met veel gevoel voor jou als persoon.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen
– Minimaal HBO-diploma.
– Aantoonbare werkervaring.
– Enthousiast/animator/teamspeler.
– Kritisch, controleren en durven te beslissen.
– Oog voor detail in het proces.
– Technisch inhoudelijk onderlegd.
– Communicatief/presentatie/klantgerichtheid.
– Flexibel/stressbestendig/sociaal/emotioneel intelligent/integer.
– Ondernemend, commercieel ingesteld.

Voor verdere informatie over DVP Smart Concepts verwijzen wij u graag naar onze website www.dvpsmartconcepts.nl. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met mevrouw L. (Lisette) Pons via telefoonnummer 088 0106819 of e-mailadres vacature@dvpsmartconcepts.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.