Carrière

Carrière

DVP Smart Concepts zoekt per direct Adviseur(s). Meer weten?

Bij DVP Smart Concepts werken, is werken vanuit een ondernemende organisatie met een uitdagende en professionele sfeer. Wij staan voor onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht en integriteit. Wij stellen met onze ervaren professionals alles in het werk om samen met onze opdrachtgever, haar doelstellingen en ambities volledig naar wens te beantwoorden.

Wij werken samen met zeer uiteenlopende, gerenommeerde partijen. Om hierbij een gedegen installatie advies te kunnen geven zijn ervaring en deskundigheid vereist. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij zonder beperkingen meedenken aan innovatieve oplossingen en daarmee een maximale bijdrage leveren aan de ambities van onze opdrachtgevers. Gespecialiseerde mensen werken bij ons aan specifieke projectopgaven. Daardoor hebben wij altijd een duidelijk aanspreekpunt/contactpersoon en is er ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen en leiderschap te tonen. DVP Smart Concepts biedt werknemers een uitdagende, ondernemende en toegankelijke werkomgeving.

Indien u van mening bent de adviseur te zijn die wij zoeken en ons bureau u aanspreekt, dan nodigen wij u graag uit vrijblijvend te solliciteren. Voor meer informatie over openstaande vacatures kunt u terecht op ons vacatureoverzicht.